Fotografen

Omdat jullie zo opvallen, hebben we dat niets belangrijker voor ons om je daar meer krediet voor te geven. We willen een speciale korting van 10% geven voor de fotografen die in alle onderstaande kwalificerende items passen:

 

- Aangezien deze korting ALLEEN VOOR FOTOGRAFEN is, wil ik dat u uw fotografienaam (bedrijfsnaam, website) toevoegt.

 

- Alle klanten, uit de foto's die we van u ontvangen, moeten een overeenkomst hebben getekend waarvan zij weten dat hun foto's zullen worden gebruikt. Als we hier toekomstige problemen mee hebben.

 

- Afbeeldingen met de gehuurde jurken zijn gemaakt met uw watermerk (dat is ongelooflijk belangrijk voor ons en voor uw werk herkend!). Trouwens, u gaat ermee akkoord om de foto's te leveren en de foto's zullen onze jurken promoten. De foto's kunnen worden verzonden naar rental-boutique@outlook.com

 

- We willen het graag gebruiken op elke foto die onze items gebruiken. Op het huidige moment kunt u ons vinden op Facebook (https://www.facebook.com/rentalmiiestilo) en Instagram (#rental_boutique), en we willen het krediet in beide media. Als u in aanmerking komt voor die verzoeken, kunt u al gebruik maken van uw 10% korting met de code: rentaldisc

 

 

Huur uw jurk!

Rental-Boutique heeft een breed assortiment jurken om te huren. Ben je fotograaf of heb je zelf binnenkort een fotoshoot? Bekijk onze collectie en huur jouw favoriete jurk voor 5 dagen. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

De Rental-Boutique verhuurd handgemaakte jurken van Mii-Estilo. Ben je fotograaf of ben je zwanger en heb je binnenkort zelf een fotoshoot gepland maar ben je nog op zoek naar je favoriete jurk? Bij ons kan je de jurken van Mii-Estilo huren. Huur de jurk voor 5 dagen en schitter tijdens jouw zwangerschapsfotoshoot. Kan je jouw favoriete jurk niet vinden op onze website? Stuur ons gerust een berichtje en wie weet kunnen wij je verder helpen!

Over ons

Wij zijn de Rental-Boutique. Bij ons kan je alle jurken van Mii-Estilo huren. Wij zijn een atelier gevestigd in Nederland en alle items worden bij ons handgemaakt. 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

This website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.