Waarom huren en niet kopen?

Laten we eerlijk zijn, het kopen van zwangerschapsjurken of -jurken kan een behoorlijke duur worden. Rental-Boutqie wil u de gelegenheid geven om er stralend uit te zien voor uw speciale evenementen. Wij bieden u de mogelijkheid om toch nog een mooie herinnering te creëren met een mooie jurk van Mii-Estilo.

 

Kan er reserveren voor een datum, ook al is het verder weg?

Jazeker. Vul de datum in van de dag dat je wilt dat je jurk aankomt. Het zal op of vóór de gevraagde datum aankomen. Hoe eerder u besteld hoe meer kans er is dat de jurk er nog is.

 

Hoe is de conditie van de huurjurk(en)?

Vóór elke zending worden de jurken gereinigd en geïnspecteerd. We hebben een hoge standaard qua betrouwbaarheid als het gaat om het voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als een jurk niet langer voldoet aan de norm, wordt deze snel uit onze inventaris verwijderd. Al onze jurken zijn in vrij nieuw staat van gebruik.

 

Hoe werkt het?

1) Zoek jou jurk uit: Kies de perfecte jurk voor uw specifieke datum. We .hebben veel verschillende soorten jurken, matrialen, maten en opties

 

2) Reserveer: Vul de "startdatum" in en we zullen ervoor zorgen dat uw jurk aankomt op of vóór uw opgegeven datum. Wees alstublieft specifiek bij het plaatsen van uw bestelling. De huurovereenkomst bestaat uit een periode van 5 dagen maar kan worden verlengd tegen een meerprijs.

 

3) Stuur het weer terug: geniet van de jurk voor je speciale evenement en zie er stralend uit! Wanneer u klaar bent met het gebruik van de jurk, kunt het weer terugsturen met de bijgeleverde spullen om te retourneren. Per land is het verschillende om het te retourneren.

 

Voor Nederland en België wordt er met DHL gewerkt, u kunt het pakket dan inleveren bij de een DHL punt bij u in de buurt.

Kan ik de jurk komen passen?

Helaas hebben wij geen winkel, alleen een webshop, en is passen daarom ook niet mogelijk.

 

Wat  zijn de verzendopties?

Wij versturen met DHL en FedEx (ligt aan het land) er is express mogelijk, neem in dat geval contact met ons op over deze mogelijkheden.

 

Ons verwerkingstijd is 1-3 dagen

 

Wat als de jurk niet past?

Dan werkt het hetzelfde als het bestellen van gewone kleding, u besteld eerst via de website de juiste maat en vermeld dat u de andere jurk retourneert. We kunnen alleen de borg en het bedrag retourneren op het moment dat de jurk ontvangen is voordat de andere jurk verzonden is. 

 

Wat als ik de jurk te laat terugstuur?

Dan gaat er een nieuwe huur periode in, en wordt deze in rekening gebracht.

 

Wat als de retourlabel kwijtraakt?

Stuur een email naar rental-boutique@outlook.com en wij versturen de label opnieuw.

 

Wat als er vlekken en schade ontstaan?

Door omstandigheden kan het voorkomen dat er beschadigingen ontstaan, uiteraard is dit geen probleem. Echter het aanpassen van een jurk is NIET toegestaan. 

 

Moet ik de jurk wassen voordat hij retour gaat?

NEE, wij wassen zelf omdat we de jurk in de juiste conditie willen houden en precies weten wat het materiaal aankan.


Wanneer krijg ik mijn borg terug?

Als we de jurk terug ontvangen, controleren we en betalen we de borg terug.

De jurk die ik wil staat niet op de site?

Kijk op www.mii-estilo.com of er een perfecte jurk is en vraag of het mogelijk is om te huren.

 


 

Huur uw jurk!

Rental-Boutique heeft een breed assortiment jurken om te huren. Ben je fotograaf of heb je zelf binnenkort een fotoshoot? Bekijk onze collectie en huur jouw favoriete jurk voor 5 dagen. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

De Rental-Boutique verhuurd handgemaakte jurken van Mii-Estilo. Ben je fotograaf of ben je zwanger en heb je binnenkort zelf een fotoshoot gepland maar ben je nog op zoek naar je favoriete jurk? Bij ons kan je de jurken van Mii-Estilo huren. Huur de jurk voor 5 dagen en schitter tijdens jouw zwangerschapsfotoshoot. Kan je jouw favoriete jurk niet vinden op onze website? Stuur ons gerust een berichtje en wie weet kunnen wij je verder helpen!

Over ons

Wij zijn de Rental-Boutique. Bij ons kan je alle jurken van Mii-Estilo huren. Wij zijn een atelier gevestigd in Nederland en alle items worden bij ons handgemaakt. 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

This website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.